Ζωδια 2017 - Ετησια πρόβλεψη

Προβλέψεις για το ετησιο Ωροσκοπιο καθε ζωδιου. 
Καλεστε στο 875 5000 031 για ζωντανη αναλυτικη και προσωπικη ενημέρωση.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Κριό
Καινούρια χρονιά ξεκινάει και μπορείτε να εστιάσετε στα τρέχοντα θέματα της ζωής σας, να εργαστείτε πάνω σε αυτά και να διορθώσετε ότι σας δημιούργησε προβλήματα. Βελτιώστε τις σχέσεις σας, γνωρίστε νέα πρόσωπα και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά ταυτόχρονα ενισχύστε τους συναισθηματικούς σας δεσμούς. 

Οι πρώτες μέρες του 2017 αρχίζουν με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον τομέα της πορείας και της καριέρας σας. Μη βιαστείτε να αμφισβητήσετε τις δυνατότητές σας, αλλά απεναντίας θέστε στόχους και εστιάστε στις δεύτερες ευκαιρίες. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πως βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση για να πετύχετε στόχους και όνειρα, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του ίδιου μήνα θα φέρει κίνδυνο σε προσωπικές σχέσεις. 

Το Μάρτιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα θα σας είναι δύσκολο να είστε ρομαντικοί ή υπομονετικοί με τα άτομα που αγαπάτε. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί για να γλιτώσετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Αντίθετα ο Άρης το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου και του Απριλίου, θα σας ωθήσει να επικεντρωθείτε στη βελτίωση του οικονομικού σας τομέα και να εργαστείτε πάνω σε σχέδια που θα σας προσφέρουν αύξηση εισοδήματος. 

Από το Μάιο θα σας γεμίσει ψυχική ενέργεια για να εκφράσετε καλύτερα τον εαυτό σας, ενώ ο Κρόνος θα σας κάνει πιο ρεαλιστές ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει και να ωφεληθείτε. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, προγραμματίστε συναντήσεις ή κληρονομικά θέματα και συνδεθείτε περισσότερο ψυχικά με αγαπημένα πρόσωπα. 

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα με συνεργάτες ή άτομα σε ανώτερες θέσεις οπότε κινηθείτε έξυπνα και μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας καταβάλλει. Η παραγωγική σας πλευρά θα λειτουργεί άριστα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Συγκεντρώστε πληροφορίες και μη μοιράζεστε δεξιά και αριστερά. 

Η χρονιά κλείνει με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα το Δεκέμβριο μειώνοντας την αισιοδοξία σας. Μη χάνετε το θάρρος σας αφού τίποτα δεν τελειώνει αλλά αντίθετα θα σας δείξει πως όλα τώρα αρχίζουν.

Eτήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Ταύρο
Επέκταση και ευκαιρίες εργασίας υπόσχεται το 2017 για εσάς, με αρκετή ελευθερία κινήσεων που θα διαρκέσει και στο μέλλον χωρίς να κάμπτεται η ανεξαρτησία σας. Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας και θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας για να βρείτε τους σωστούς τρόπους να επιτύχετε τα «θέλω» σας.

Ο πρώτος μήνας του χρόνου ζητάει από εσάς να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή σας και να μην παραπλανηθείτε για να φέρετε πιο εύκολα σε πέρας οτιδήποτε προκύψει τους υπόλοιπους μήνες.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου φέρνει αλλαγές στην προσωπική ζωή και το σπίτι σας. Επιλύστε διαφορές με ηρεμία για να βρείτε λύσεις που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

Το Μάρτιο ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και θα μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε και να ξεκινήσετε μία νέα πορεία. Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα μέχρι τα μέσα Απριλίου και σε αυτό τα διάστημα, θα δείτε θέματα του παρελθόντος να επανεμφανίζονται και να ζητούν από εσάς να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Λίγο πριν ορθοδρομήσει θα ξεκινήσει και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του, δυσκολεύοντας τις κινήσεις σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιεστικά και αγχωτικά. Όμως, θα σας βγει σε καλό καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε σωστά ότι πρώτα είχατε κάνει λάθος και από το Μάιο που αρχίζει να ελαφραίνει το κλίμα γύρω σας θα είστε στο σωστό δρόμο.
Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι πιο ευνοϊκό σε θέματα σχέσεων, καθώς θα δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο μια επισημοποίησης και οι ελεύθεροι σε προτάσεις δέσμευσης. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, αλλά και τις σχέσεις με όσους συναναστρέφεστε.
Από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τον Αύγουστο που πραγματοποιείται Ηλιακή έκλειψη, ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες με παιδιά και ηλικιωμένα άτομα. Η Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει αισθητά τον τομέα της καριέρας σας και το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις μέχρι τώρα κινήσεις σας. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά και εντατικά θα καρπωθείτε την επιτυχία, ενώ αν όχι θα υποστείτε αποτυχίες και καθυστερήσεις.
Από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς, προσπαθήστε να κάνετε τον εργασιακό σας χώρο πιο ευχάριστο, επικεντρωθείτε σε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, εντυπωσιάζοντας συνεργάτες και άτομα κύρους.


Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Δίδυμο
Μπροστά σας έχετε νέα χρονιά να διανύσετε και πρέπει να προσπαθήσετε στο έπακρο να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, να ενισχύσετε τις γνωριμίες και τις συνεργασίες σας και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου. 
Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να πραγματοποιεί ανάδρομη πορεία τέσσερις φορές τη νέα χρονιά που θα διανύσετε, θα πρέπει να έχετε έτοιμες διεξόδους σε προβλήματα που θα προκύψουν στο επικοινωνιακό σας κομμάτι. Κάντε την προετοιμασία σας για να ευκολύνετε τη ζωή σας. Το ξεκίνημα του 2017 περιμένει από εσάς να δώσετε τέλος σε δυσκολίες και να προχωρήσετε σε νέα επιτεύγματα ή επιδιώξεις. 
Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σταθεί χορηγός σας σε καριέρα και σταδιοδρομία ώστε να επωφεληθείτε πλήρως. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα νιώσετε να βαριέστε και θα τεμπελιάζετε εξαιτίας της Αφροδίτης που θα κινείται ανάδρομα, δίνοντας λάθος εντυπώσεις σε άτομα που δεν πρέπει. Δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες από τις φιλίες σας ή στόχους που έχετε θέσει. 
Το Μάιο που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, επικεντρωθείτε σε κάτι που θέλετε με μακροπρόθεσμες προοπτικές καθώς οι προοπτικές θα είναι ορατές και ξεκάθαρες. Για τα οικονομικά σας εστιάστε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όπου θα μπορείτε ευκολότερα να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας. 
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή τον Αύγουστο φέρνει προβληματισμούς στον οικογενειακό χώρο, όπου θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρήσετε τις ισορροπίες.
Τον Οκτώβριο που ο Δίας μπαίνει στο Σκορπιό, αρχίζετε να εστιάζετε περισσότερο στα εργασιακά σας θέματα και επικεντρώνεστε στο να βρείτε τρόπους που θα κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη και πιο ευχάριστη. 
Ο Νοέμβριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες σε θέματα αγάπης και συντροφικότητας. Αφιερώστε χρόνο σε οικογενειακά άτομα και φίλους και περάστε μαζί τους όμορφες στιγμές. Το Δεκέμβριο που ο Ερμής θα κινείται ξανά ανάδρομα, κρατήστε ήρεμους τόνους στην επικοινωνία σας και μην ανοίξετε διάλογο με άτομα του παρελθόντος αν στην πραγματικότητα σας είναι αδιάφορα και δε θέλετε να επιστρέψουν στη ζωή σας. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή να ξεκινήσετε νέα καθώς περνάει και ο Δίας στο Σκορπιό υποστηρίζοντας τον επαγγελματικό σας τομέα.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Καρκίνο
Νέα χρονιά ξεκινάει και αυτό που περιμένετε από το 2017 δεν πρόκειται να το στερηθείτε. Έντονες συναισθηματικές σχέσεις ασφάλεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αγάπη και θαλπωρή, είναι μερικά από τα θετικά που θα δεχθείτε φέτος.Προετοιμαστείτε για αλλαγές μεγάλες και μικρές, μετασχηματισμούς και οργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να σταθείτε ευκολότερα στα πόδια σας.Η χρονιά που αφήνετε πίσω πολλές φορές σας έκανε να αισθάνεστε ότι τα εμπόδια θα είναι αξεπέραστα και οι προκλήσεις ατελείωτες. Ολοκληρώστε ότι έμεινε μισό και αποκοπείτε από συνήθειες ή καταστάσεις που σας πληγώνουν.Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και θα αισθανθείτε παροδική μοναξιά μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Πολύ σύντομα θα ξανανιώσετε όμορφα, οπότε μην παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές.Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα ξυπνήσει θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και θα πρέπει να διευθετήσετε τρέχοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα, αλλά και να εξαλείψετε κακές συνήθειες που μειώνουν τα έσοδά σας.
Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης το Μάρτιο θα μειώσει την ενεργητικότητά σας, καθηλώνοντάς σας αμέτοχους απέναντι σε στόχους και φιλοδοξίες. Αυτό το κλίμα θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο, καθώς θα κινούνται ανάδρομα σταδιακά Κρόνος, Ερμής και Πλούτωνας.Από τον Ιούνιο που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τον Ιούλιο, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα έσοδά σας και θα σας δοθούν δυνατότητες για νέες πηγές εισοδήματος. Εξαιρετική άνοδο προσφέρει και η Ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, οπότε μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου έρχεται να κάνει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο, απομακρύνοντας από κοντά σας άτομα που σας επιβουλεύονται, σας ζημιώνουν ή ρίχνουν την ψυχολογία σας.
Μετά τι 5 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία μειώνονται και πάλι οι δυσκολίες στην επικοινωνία και θα εκφράζεστε με περισσότερη σαφήνεια και σωστό τρόπο, ενώ η εστίαση σας σε τρέχοντα θέματα δε θα είναι διάσπαρτη.
Από τον Οκτώβριο και μετά οι σχέσεις σας μπαίνουν σε άλλο δρόμο και γίνονται ισχυρότερες. Ομορφύνετε μια υπάρχουσα συναισθηματική σχέση σας ή ξεκινήστε μια νέα οι αδέσμευτοι που θα σας ανεβάσει στα ουράνια.
Μέχρι το Δεκέμβριο να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας για να έχετε οφέλη στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη λήψη αποφάσεων.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Λέοντα
Το 2017 φέρνει τις ευκαιρίες στην πόρτα σας και το διαπιστώσετε αρκετές φορές, γι αυτό αρχίστε να είστε πιο δημιουργικοί και μην παρασύρεστε στα εύκολα. Η επιτυχία τόσο στην καριέρα, όσο και στα συναισθηματικά σας θα προέλθει μέσα από τη σοβαρότητα και την εμπιστοσύνη, οπότε με συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.
Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή ανάδρομο για μερικές ημέρες και πρέπει να επικεντρωθείτε σε προβλήματα που σας ακολουθούν από τη χρονιά που πέρασε.
Με τη σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα τελειώσει κάτι σημαντικό και θα αισθανθείτε να μετατοπίζεται η ζωή σας με πολλούς τρόπους, ενώ η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να εργαστείτε εντατικά και να δημιουργήσετε νέα δεδομένα.
Τον Μάρτιο μέχρι τα μισά του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη, να περιμένετε επιστροφές του παρελθόντος από άτομα που δύσκολα θα αποκόψετε από πάνω σας είτε το θέλετε, είτε όχι. Επικεντρωθείτε σε στόχους και μακροπρόθεσμα σχέδια για να δημιουργήσετε τις βάσεις για την επιτυχία.
Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, εστιάζοντας περισσότερο σε συγκεκριμένα πρόσωπα με σκοπό να διαπιστώσετε την πίστη τους απέναντι σε εσάς, αλλά και το πόσο έχουν συμβάλλει στη ζωή σας, ενώ η ηλιακή έκλειψη γίνεται χορηγός σας να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και να εργαστείτε πάνω σε αυτό, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα αυξήσουν τον ενθουσιασμό σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται πάλι ανάδρομα, προετοιμαστείτε να λάβετε μέτρα σε οικονομικό επίπεδο και να συνοψίσετε τρέχοντα θέματα, για να χειριστείτε ευκολότερα δυσκολίες που θα προκύψουν.
Από το Σεπτέμβριο ηρεμούν τα πράγματα, αποκαθίσταται η σταθερότητα και η ασφάλεια για να επωφεληθείτε οικονομικά. Κάντε ένα απολογισμό των πεπραγμένων σας και εργαστείτε πάνω στην πραγματοποίηση αλλαγών. Τον Οκτώβριο ασχοληθείτε και εστιάστε στη βελτίωση των σχέσεών σας με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ότι δε σας αρέσει στον εργασιακό χώρο προτιμήστε το Δεκέμβριο για να το αλλάξετε που θα είστε πιο αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας βήματα. Μείνετε δραστήριοι, συλλέξτε πληροφορίες και συνεχίστε με φρέσκες ιδέες. Κλείστε τη χρονιά έχοντας τις καλύτερες σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο.


Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για τον Παρθένο
Νέα χρονιά ξεκινάει και έχει πολλά να σας προσφέρει και άλλα τόσα να σας διδάξει. Φροντίστε να είστε επιμελείς μαθητές, με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα, ώστε να δεχθείτε απλόχερα τα οφέλη που φέρνει το 2017. Ακόμα και αν όλα δεν είναι πάντα ρόδινα, μην ξεχνάτε πως μέσα από τις δυσκολίες θα γίνετε πιο δυνατοί.
Ο πρώτος μήνας του χρόνου ζητάει να εστιάσετε σε θέματα αγάπης και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού χώρου που επιζητούν και χρειάζονται την προσοχή και τη βοήθειά σας. Παράλληλα, θα δεχθείτε επιστροφές του παρελθόντος, όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτές.
Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομα, μπερδεύοντας λίγο την επικοινωνία σας αλλά στη συνέχεια θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες.
Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου, σας φέρνει αντιμέτωπους με κακές συνήθειες και ίσως αυτό σας δώσει και το έναυσμα να αποκοπείτε από αυτές.
Το Μάρτιο και μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να υποκύψετε σε αποφάσεις άλλων. Προσπαθήστε να φανείτε υπομονετικοί και να μην προβείτε σε μεγάλες αλλαγές ή πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ευθύνη απέναντι στις υποχρεώσεις σας επιβραβεύονται. Κινηθείτε με τον ίδιο τρόπο και το Μάιο για να αποφύγετε καθυστερήσεις και περιττές δυσκολίες
Από τον Ιούλιο και μέχρι τον Αύγουστο, προσπαθήστε να σταθείτε στα δικά σας πόδια και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σοβαρότητα για να μπορέσετε να δείτε τις θετικές προοπτικές. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου σας ταρακουνάει ώστε να δείτε τι σας δυσαρεστεί και να επικεντρωθείτε στην επιδίωξη νέων στόχων. Βελτιώστε τον επαγγελματικό σας χώρο, εργαστείτε εντατικά για να αναγνωριστούν οι κόποι σας και ολοκληρώστε θέματα που έχουν μείνει μισά.
Με το Δία στο Σκορπιό τον Οκτώβριο, θα έχετε άφθονη έμπνευση και ιδέες. Εκφραστείτε πιο ανοιχτά σε συνεργάτες και αναλύστε τις προοπτικές των σχεδίων σας με σωστό τρόπο και με τις κατάλληλες λέξεις. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέες οικονομικές ευκαιρίες, που θα σας προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια. Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας για να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά.
Ασχοληθείτε με τις ευθύνες του σπιτιού και την οικογένειάς σας το Νοέμβριο, για να αποκτήσετε μια πιο υγιή προσωπική ζωή. Πλησιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφο και αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους που ίσως συμβαδίζουν με τις δικές σας.
Το Δεκέμβριο που ο Ερμής θα είναι πάλι σε ανάδρομη πορεία, θα αισθάνεστε να σας πνίγουν οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε προσωπικό επίπεδο. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς εντάσεις για να απολαύσετε τις γιορτές.


Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Ζυγό
Αναζητήστε την ισορροπία, την αρμονία και τη δικαιοσύνη γύρω σας. Αυτό θα είναι το σύνθημα για το 2017 και όλα θα είναι δυνατά. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις σχέσεις και στις ικανότητές σας θα καθορίσουν πόσο και σε ποιους τομείς θα επεκταθείτε φέτος. Μάθετε να εξερευνείτε ότι συμβαίνει γύρω σας αλλά και στον εσωτερικό σας κόσμο και δε θα υπάρχουν όρια να σας σταματήσουν.
Η χρονιά ξεκινάει με αφθονία στην ενέργεια κάνοντας τον εργασιακό σας χώρο πιο γεμάτο από προοπτικές. Μπορεί τις πρώτες ημέρες ο Ερμής να κινείται ανάδρομα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ότι έχει μείνει στάσιμο από νωρίς.
Ο Φεβρουάριος έρχεται με δύο εκλείψεις και θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, καθώς θα προκύψουν αλλαγές με ορισμένους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σα και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανήσυχα ή να κάνετε συμβιβασμούς. Η ηλιακή έκλειψη φέρνει ευκαιρίες εργασίας αλλά και προσωπικές για να εξελιχθείτε.
Το Μάρτιο η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας ξεκινάει ανάδρομη πορεία και πρέπει να είστε υπομονετικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Η μείωση διακριτικότητας και διπλωματίας θα σας βάλει σε μπελάδες, αν δε βρείτε γρήγορα τις ισορροπίες σας και συνεχίσετε να είστε πεισματάρηδες. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή άτομα κύρους.
Ο ανάδρομος Ερμής τον Απρίλιο μεγαλώνει τις συναισθηματικές αποστάσεις απέναντι στους άλλους, μειώνοντας αισθητά την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε για να προχωρήσετε σε προσωπικό επίπεδο. 
Τον Ιούνιο και μέχρι τα μισά του Ιουλίου που ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και έτοιμοι να εργαστείτε σε μακροπρόθεσμα σχέδια, να βάλετε νέους στόχους και να σημειώσετε πρόοδο στην καριέρα σας.
Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου απαιτεί να εργαστείτε εντατικά πάνω στα συναισθηματικά σας ζητήματα και να κλείσετε πληγές του παρελθόντος.
Τον Οκτώβριο που ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό αυξάνονται οι οικονομικές δυνατότητες και απολαβές σε συνδυασμό με τις έξυπνες αποφάσεις.
Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εργαστείτε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να κάνετε πιο παραγωγική τη ζωή σας. Κλείστε τη χρονιά αντιμετωπίζοντας σοβαρά θέματα και δίνοντας τέλος σε προβληματισμούς οικογενειακούς και επαγγελματικούς και αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα..


Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Σκορπιό
Μια χρονιά γεμάτη εκπληκτικά γεγονότα, αγάπη, ταξίδια και επέκταση σας περιμένει, για αυτό ετοιμαστείτε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Το 2017 περιμένει από εσάς να είστε μαχητές και όχι να κάθεστε άπραγοι και να περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Θα πάρετε πολύτιμα μαθήματα για τον οικονομικό τομέα και τα
υπάρχοντά σας. Η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία θα οδηγεί σε έξυπνες αποφάσεις, ενώ ο ενθουσιασμός και οι δυνατότητές σας θα σας ωφελήσουν σε όλα.
Η χρονιά ξεκινάει περιμένοντας από εσάς να είστε πιο κοινωνικοί και να εργαστείτε πάνω στις φιλίες σας, ώστε να εντάσσεστε πιο εύκολα στο κλίμα που θα επικρατεί. Τον Ιανουάριο ενισχύστε τους δεσμούς που έχετε με συγκεκριμένα πρόσωπα, δείχνοντας και μοιράζοντας την αγάπη που νιώθετε.
Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σας φέρνει πιο κοντά με κάποια άτομα και θα έχετε την άνεση να συναντήσετε και νέα πρόσωπα. Επαγγελματικά θα είστε πιο παραγωγικοί και έτοιμοι να αναλάβετε νέες εργασίες, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του μήνα θα φέρει οπισθοδρόμηση στα σχέδιά σας.
Το Μάρτιο επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις και βρείτε χρόνο να γίνουν όλα όπως πρέπει για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με προθεσμίες. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, μην είστε υπερβολικοί δραματικοί ή εγωκεντρικοί στην προσπάθειά σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Καθώς θα είναι ανάδρομος και ο Ερμής θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις σας.
Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου επιτρέπει διασκελισμούς στην σταδιοδρομία και φέρνει πρόοδο και ευκαιρίες. Με τη σεληνιακή έκλειψη του μήνα διευθετήστε διαφορές με συγγενείς και δώστε τέλος σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σας.
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με ανάδρομο τον Ερμή προγραμματίστε και επανεξετάστε εγκαίρως τα σχέδιά σας. Από τις 10 Οκτωβρίου που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας, θα εμφανιστούν αρκετές ευκαιρίες, δυνατότητες και εμπειρίες, κάνοντάς σας περισσότερο αισιόδοξους και έτοιμους να επεκταθείτε.
Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα νιώθετε πιεσμένοι οικονομικά, για αυτό αναζητήστε υγιείς συμβουλές και αλλάξτε τις συνθήκες που θα επικρατούν στον εργασιακό χώρο. Με σωστές κινήσεις θα ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Το τελευταίο δεκαήμερο το μήνα που ο Κρόνος θα περάσει στον Αιγόκερω, βελτιώστε την ικανότητα σας να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνείτε με σαφήνεια.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Τοξότη
Ανοίξτε μια νέα σελίδα στο βιβλίο του πεπρωμένου σας και το 2017 θα σας μεταφέρει σε ένα θαυμαστό κόσμο όπου θα πάρετε απαντήσεις σε τυχόν προβλήματα που θα εντοπιστούν. Όσο κυλάει η νέα χρονιά θα δείτε τα οφέλη, για αυτό να θυμάστε πως μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού.
Ο Ιανουάριος ξεκινάει θυμίζοντάς σας να οργανώσετε τη ζωή σας και να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς.Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σας ωθεί να ξεκινήσετε έργα βελτίωσης τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Σχεδιάστε οικογενειακές συγκεντρώσεις για να νιώσετε καλύτερα στο σπίτι σας η επαφές με συνεργάτες για να μοιράσετε ευθύνες.
Το Μάρτιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, φροντίστε να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να αντιμετωπίσετε έγκαιρα ζητήματα επικοινωνίας ή έλλειψη σύνδεσης. Επαγγελματικά αναζητήστε νέες ευκαιρίες εργασίας, αναλάβετε μικρά καθήκοντα και προσπαθήστε να είστε παραγωγικοί.
Τον Απρίλιο που θα κινείται ανάδρομα Ερμής και Κρόνος, θα πρέπει να κινηθείτε με διαφορετικό τρόπο για να μη χάσετε προθεσμίες. Μην παραβλέψετε λεπτομέρειες, αλλά αντιμετωπίστε εμπόδια και καθυστερήσεις.
Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιό σας, απαιτεί να ενεργήσετε γρηγορότερα για να αποτρέψετε δυσκολίες που θα προκύψουν. Βρείτε πιο ευέλικτα σχέδια να προωθήσετε και φροντίστε να υπάρχουν εναλλαγές.
Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου ωθεί σε εκκαθαρίσεις και ξεκαθαρίσματα προσωπικού και επαγγελματικού τομέα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που θα κινείται πάλι ανάδρομα ο Ερμής, συνεχίστε να εργάζεστε πάνω σε σωστές επιλογές για να μην αισθανθείτε τις οικονομικές πιέσεις να σας πνίγουν.
Τον Οκτώβριο μην παρασυρθείτε σε παρελθοντικές καταστάσεις γιατί θα χάσετε τον έλεγχο των πεπραγμένων σας. Μην διατηρήσετε καταστροφικές συμπεριφορές, αλλά κινηθείτε με διορατικότητα σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
Το Δεκέμβριο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, αρχίστε να σκέφτεστε πιο μακροπρόθεσμα και προχωρήστε στη λήψη θετικών αποφάσεων. Καθώς και ο Ερμής θα πραγματοποιεί την τελευταία του ανάδρομη πορεία στο 2017, κάντε αργά οποιαδήποτε μετάβαση σε οικονομικά σχέδια.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Αιγόκερω
Τη νέα χρονιά διερευνήστε τις δυνατότητες που κρύβετε μέσα σας και δημιουργήστε θετικές αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ξυπνήστε βαθύτερους φόβους, κρυμμένα συναισθήματα και μυστικά και αποκαλύψτε τα κρυμμένα ταλέντα σας χωρίς να σταματήσετε ή να αντισταθείτε στη διαδικασία.
Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται τις πρώτες μέρες του μήνα ανάδρομος, κάνοντάς σας να ζητάτε την απομόνωση όμως πολύ γρήγορα θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας και θα μπείτε στο παιχνίδι.
Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου επαναφέρει ζητήματα οικειότητας και σχέσεων στο προσκήνιο. Μικρές αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο κρίνονται σκόπιμες για να φτιάξει η διάθεσή σας αλλά και όσων μένουν μαζί σας. Η ηλιακή που θα συμβεί αυτό το μήνα, θα σας γεμίσει φρέσκες ιδέες και θα έχετε πιο θετικές προοπτικές για τη συνέχεια.
Το Μάρτιο επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή και μοιραστείτε την αγάπη που αισθάνεστε. Συναντήστε νέα πρόσωπα και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ο Απρίλιος σας καλεί να αντιμετωπίσετε κατάματα και να επιλύσετε προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στην επικοινωνία σας. Με αρκετούς πλανήτες να κινούνται σταδιακά ανάδρομα, σίγουρα δε θα έχετε διάθεση για ρομαντισμό ή να μοιραστείτε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.
Από τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα έχετε περισσότερη ενέργεια και διάθεση να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο υγιείς. Ενισχύστε τη δέσμευσή σας απέναντι στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δείξτε ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο που σας νοιάζεται.
Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τον Αύγουστο δείτε με σοβαρότητα ότι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο και μοιράστε ευθύνες σε συνεργάτες. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου φέρνει αναστάτωση στον οικονομικό τομέα, οπότε μην προβείτε σε βιαστικές αγορές ή επενδύσεις που θα ρισκάρουν τα χρήματά σας.
Το Σεπτέμβριο που ο Ερμής μετά την πρώτη εβδομάδα θα σταματήσει να κινείται ανάδρομα, μειώνονται οι δυσκολίες που είχαν προκύψει στο επικοινωνιακό σας κομμάτι.
Τον Οκτώβριο μπορείτε να εργαστείτε πάνω στους στόχους σας και να επιδιώξετε την πρόοδο, αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Οι έξυπνες αποφάσεις και η σκληρή δουλειά, θα σας πάνε πιο σύντομα στη κορυφή.
Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας να πειθαρχείτε και να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Δείξτε πυγμή και ισχυρή θέληση για να ξεπεράσετε με ευκολία δυσκολίες.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Υδροχόο
Αλλάζουν οι προοπτικές σας το 2017 και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ανάπτυξη, εσωτερικές αλλαγές και άπειρες δυνατότητες. Θα έχετε όσα χρειάζεται για να αποκτήσετε ότι θέλετε, οπότε να είστε δυναμικοί και όχι αφελείς. Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας από όσους θα προσπαθήσουν αν επωφεληθούν από εσάς.
Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να κινούνται στους Ιχθείς, ωθώντας σας να επιδιώξετε οικονομική σταθερότητα και να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα τους πόρους που διαθέτετε. Αυξήστε τα έσοδά σας, συλλέξτε οικονομικές πληροφορίες και αποκτήστε μεγαλύτερη σταθερότητα.
Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου απαιτεί να είστε αφοσιωμένοι απέναντι σε φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο υγιείς, ενώ η ηλιακή έκλειψη του μήνα είναι ιδανική για να μοιραστείτε ιδέες, απόψεις, σκέψεις ή να δώσετε και να πάρετε συμβουλές..
Το Μάρτιο η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σα ή να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικού σας χώρου. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα άτομα της οικογενείας σας και νιώστε πιο κοντά τους. Βέβαια, η Αφροδίτη θα κινείται ανάποδα με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να σας λείπει η διακριτικότητα και τα λόγια που θα πείτε να πληγώσουν άτομα που δεν πρέπει.
Τον Απρίλιο και το Μάιο βάλτε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας και μοιραστείτε συναισθήματα με αγαπημένα πρόσωπα. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο αποδεχόμενοι προσκλήσεις και καλέσματα.
Από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο, πάρτε θέση απέναντι σε τρέχοντα ζητήματα και δεσμευτείτε όπου κρίνεται αναγκαίο. Φροντίστε να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας, αλλά και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, θα προκαλέσει αναστάτωση και δυσκολίες στον τομέα της επικοινωνίας σας, ενώ δε θα λείψουν και οι επιστροφές από άτομα του παρελθόντος.
Η κίνηση του Δία τον Οκτώβριο από το Ζυγό στο Σκορπιό, θα βγάλει προς τα έξω τη φωτεινή σας πλευρά και θα είστε αισιόδοξοι και θετικοί. Μικρές αποδράσεις ή ταξίδια θα σας ευχαριστήσουν και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Το Δεκέμβριο με τον Κρόνο να περνάει στον Αιγόκερω, θα μπορείτε να εργαστείτε έχοντας πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων. Αντιμετωπίστε το παρελθόν και διώξτε ότι σας βαραίνει, αλλά ξεκαθαρίστε και τα κίνητρά σας. Κλείστε τις γιορτές σε ήρεμο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.


Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017 για Ιχθύ
Η νέα χρονιά ευνοεί την αυτοπεποίθηση και τα κίνητρά σας, οραματίζεται ξεκάθαρα τους στόχους σας και προσδιορίζει τι θα πάρετε στο τέλος. Αναλάβετε την υλοποίηση των σχεδίων σας που έχουν τεθεί εδώ και καιρό εκτός, ξεπερνώντας τι πρώτες οργανωτικές δυσκολίες. Το 2017 θα σας κάνει πιο επίμονους και έτοιμους να αλλάξετε τακτική για την επίτευξη της επιτυχίας.
Αναλάβετε δράση και πράξτε αναλόγως των αναγκών σας. Η αίσθηση του μέτρου αλλά και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας προσφέρουν ηθική και προσωπική ικανοποίηση. Προγραμματίστε το μέλλον σας και να είστε όσο το δυνατόν μπορείτε προετοιμασμένοι, ώστε ότι συμβεί να είναι υπό τον έλεγχό σας.
Προτεραιότητά σας τον Ιανουάριο είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξόδων σας, ώστε να διατηρήσετε ασφαλείς τους οικονομικούς σας πόρους. Κάντε προσεκτικές επενδύσεις παίρνοντας μικρές ανάσες, χαλαρώστε και ηρεμήστε. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας αν παραβλέψετε κάτι σημαντικό, καθώς τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Το Φεβρουάριο θα έχετε να αντιμετωπίσετε δύο εκλείψεις, όπου η ηλιακή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη, αλλά δε θα λείψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιό σας, μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα καθώς δύσκολα θα αποκατασταθούν ρήξεις που θα προκληθούν αυτό το διάστημα.

Το δεύτερο εξάμηνο θα βελτιωθεί αισθητά η οικονομική σας κατάσταση, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε ανακουφισμένο. Αγνοείστε προτάσεις συνεργασίας που ελλοχεύουν κινδύνους. Ο Ποσειδώνας θα κινείται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, αλλά από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου που θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, φροντίστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να βάλετε τάξη μέσα στο μυαλό σας. Καλή είναι η ονειροπόληση αλά θα πρέπει να υπάρχει μέτρο.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου, θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να εργαστείτε σκληρά αν θέλετε να προχωρήσετε. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά.

Τον Οκτώβριο επικεντρωθείτε στα θετικά, εξερευνήστε τον κόσμο και επεκτείνετε τη ζωής σας με ποικίλους τρόπους. Να είστε ανοιχτοί σε ταξίδια, εξόδους, καλέσματα, αλλά και στο να περάσετε χρόνο με νέους ανθρώπους που θα γνωρίσετε.

Το Δεκέμβριο θα δεχθείτε πιέσεις από το εργασιακό σας περιβάλλον που θα αλλάξουν ορισμένες συνήθειες σας. Ισορροπήστε στον οικογενειακό χώρο και μην ξεχνάτε όσους βρίσκονται κοντά σας και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν το χρόνο τους.