Τα Καρμικά χρόνια του 2017 που έρχονται

Τα Καρμικά χρόνια του 2017 που έρχονται
Αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας  μη διστάσετε να  καλέσετε από το τηλέφωνο σας στο 875 5000 031  και θα σας γίνει  μια προσωπική πρόβλεψη για το 2017 ανάλογα με το ζώδιό σας και τον ωροσκόπο σας.
Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του ελέγχου και της επιθυμίας για κυριαρχία, των περιορισμών και της στενότητας - περιορισμού αυτών που είναι επιβοηθητικά και επέκτασης αυτών που είναι επιβλαβή. Συμβολίζει τη δυστυχία, το μίσος, την αποστροφή, τα εμπόδια, τις ελλείψεις, την καταστροφή, τις απώλειες, τα σφάλματα, τις καθυστερήσεις, τους χωρισμούς. Τους πειρασμούς κάθε είδους και την αδυναμία να αντισταθούμε σε αυτούς.
Ακόμη, αντιπροσωπεύει την εκδίκηση, τον εγωισμό και την στενοκεφαλιά. Σηματοδοτεί τη διάψευση, τη σύγχυση καθώς και οτιδήποτε αντίθετο στην Ιουδαιο-χριστιανική παράδοση (σύμφωνα με μια άποψη, στην κοσμική αστρολογία ο ισλαμισμός σηματοδοτείται από τον Κρόνο). Για να μην τον κατηγορήσουμε και για τρομοκράτη αρκεί να πούμε ότι του έχουν ανατεθεί όλα τα προβλήματα και οι ατυχίες του κόσμου. 

Γενικά, μέσα στο ωροσκόπιο δείχνει οτιδήποτε είναι κάτω από το μέσο όρο, μια κατάσταση αδυναμίας και ανεπάρκειας, μειωμένη ζωτικότητα ή ικανότητα. Η λειτουργία του είναι να σταθεροποιεί και να διαιωνίζει ζητήματα, τα οποία στο παρελθόν δεν αντιμετωπίσθηκαν σωστά. Ο Κρόνος, ο πλανήτης των δυσκολιών, των εμποδίων, της υπευθυνότητας, της σοφίας, της ωρίμανσης,της πειθαρχίας, των προκλήσεων έρχεται στη ζωή μας για να μας δίδαξε κάποια πράγματα.

Κυβερνήτης του Κρόνου είναι ο Αιγόκερως . 
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, μέχρι τις 18/9/2017 
θα δούμε τη ζωή με ένα άλλο μάτι και θα κατανοήσουμε πως πρέπει να προχωρήσουμε από δω και κάτω. Σχέσεις και συνεργασίες θα τελειώσουν λόγω ερωτικών και οικονομικών προβλημάτων.  Στις ερωτικές σχέσεις, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και όσες δεν έχουν γερές βάσεις, θα τελειώσουν. 
Θα δυσκολευτούν Ταύροι, Λέοντες,Σκορπιοί και Υδροχόοι.  
Όφελος θα έχουν Καρκίνοι,Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς. 
Τοξότες, Ζυγοί και Δίδυμοι θα κάνουν αλλαγές και θα προχωρήσουν μπροστά.
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα επηρεαστεί όλη η ανθρωπότητα.  Όμως, θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όσοι αισχροκέρδησαν, θα τιμωρηθούν. Σιγά-σιγά θα μπουν τα οικονομικά μας σε τάξη, θα βρούμε τις χαμένες αξίες μας και θα προχωρήσουμε σε υπερβάσεις προκειμένου να αναπτυχθούμε.
Ασθένειες, ψυχικές και σωματικές θα αυξηθούν. Οι φοβίες μας σχετικά με το θάνατο επίσης θα αυξηθούν.

Βαδίζουμε σε καρμικά χρόνια που ίσως αποτελέσουν και τα πιο σημαντικά στη ζωή μας.
Στις 15/06/2017 εισέρχεται ανάδρομος ξανά στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18/09/2017 Μία ομάδα ζωδίων, τα σταθερά ζώδια έρχονται αντιμέτωπα με το «πλήρωμα του χρόνου», μπαίνουν σε μία διαδικασία ωρίμανσης, περιορισμένου ελεύθερου χρόνου, προσωπικής αναδιάρθρωσης και κινητοποίησης.
Η ψυχή έρχεται αντιμέτωπη με ένα βάρος, με υποχρεώσεις ώστε να αποκτήσει δύναμη, εξουσία και υλικά αγαθά προκειμένου να επιβιώσει και να αυτονομηθεί-ανεξαρτητοποιηθεί. 
Ο Κρόνος συνδέεται άρρηκτα με την σκιά δηλαδή με τις σκοτεινές και μη αποδεκτές ή καταπιεσμένες πτυχές του εαυτού μας. Από τον Σκορπιό έρχεται να σπάσει «ταμπού» σχετικά με το σεξ αλλά και με την εξουσία, έρχεται να τιμωρήσει τον σεξουαλικό «βαμπιρισμού» και αυτό θα μας φέρει αντιμέτωπους με την περιορισμένη ερωτική επιθυμία ή την σεξουαλική αποχή. Το σεξ γίνεται μία υπόθεση σημαντική και μόνο εφόσον συνδεόμαστε ψυχικά με τον άνθρωπο που ποθούμε θα ενωθούμε σε μία σάρκα.


Οι εξουσιάζοντες και οι έχοντες εξουσία αναμένονται να τιμωρηθούν δεόντως, όσοι έχουν κάνει κατάχρηση της δύναμης, της εξουσίας και έχουν ακολουθήσει την παράνομη οδό θα χάσουν το κύρος τους και την δύναμή τους.

Ο χρόνος φέρνει τις πρώτες ρυτίδες αλλά και εμπειρία ζωής.
Δείξτε υπομονή και αντοχή, δώστε σημασία σε πνευματικές και ψυχικές αξίες για να βγείτε δυνατοί.

Αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας  μη διστάσετε να καλέσετε από το τηλέφωνο σας στο 8755000031  και θα σας γίνει  μια προσωπική πρόβλεψη για το 2017, ανάλογα με το ζώδιό σας και τον ωροσκόπο σας.